Atitudinea crează viitorul

Atitudinea crează viitorul! Este o afirmație care îndeamnă la acțiune și astfel devine un îndemn. Un îndemn adresat pentru toți adolescenții din Năvodari de a transforma pasivul în activ, #rezist în #eu pot, eu dețin puterea! Vineri la ora 12.00, la Casa de cultură din oraș sunt așteptați toți cei care vor să ia parte la această provocare.

Dulcea libertate pentru care au luptat cei mari a prins un contur neașteptat, iar copiii în loc să se bucure de acest privilegiu trăiesc în realitate, într-un mediu sufocant, unde dependența și compromisul sunt uneltele principale în traiul lor de zi cu zi.
#Rezist este blazonul acestei generații și asta pentru că sentimentul de resemnare planează asupra sufletelor lor. Nu asta ar trebui să fie realitatea, pentru că, cu fiecare generație, copiii sunt tot mai buni. Ei au nevoie să li se reamintească despre bogățiile cu care au fost înzestrați și cu ajutorul cărora își pot crea viitorul așa cum și-l doresc. Gazda întâlnirii „Atitudinea crează viitorul!” care va avea loc vineri în Năvodari este Dora Radu, directoarea Casei de cultură din oraș. Alături de aceasta vor urca pe scenă pentru a le transmite un mesaj adolescenților: Ivan Anane, doctor în istorie din cadrul Poliției Locale Năvodari, Sondra Sandu, asistent social și reporter Litoral tv și Gheorghe Luca Ciprian, director de liceu, în București. De la ora 12.00, adulții își vor îndrepta toată atenția către nevoile celor tineri, în cadrul evenimentului „Atitudinea crează viitorul!”, oganizat de Pavel Ursu.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole