Autobuz prăbușit în prăpastie

O nouă tragedie pe șoselele din Peru! Un autobuz plin cu fotbaliști juniori a căzut într-o prăpastie. Șase adolescenți și un adult și-au pierdut viața, iar alte 12 persoane au fost rănite.

Un autobuz care transporta o echipă de fotbal categoria sub  14 ani a părăsit partea carosabilă și s-a prăbușit într-o prăpastie. Adolescenții trebuiau să participe la un campionat de fotbal interșcolar în regiunea Amazonului. Accidentul rutier s-a petrecut la Rondon, în nordul statului peruan, în timp ce autovehiculul se îndrepta spre Chachapoyas. În autobuz, se aflau 35 de persoane.
Leziunile suferite de șase membri ai echipei de fotbal au fost incompatibile cu viața, aceștia fiind declarați decedați. În cumplita tragedie, a murit și conducătorul autovehiculului. Alți doisprezece pasageri au fost răniți. Aceștia au fost transportați de urgență la spital.
”Accidentele sunt frecvente în această zonă din cauză că drumul este îngustat.” Se circulă destul de greu pe aici, a declarat directorul spitalului regional Chachapoyas, Jorge la Torre.
Peru se confruntă frecvent cu astfel de tragedii. Statisticile poliției arată că în 2017 peste 2.700 de persoane au fost victimele accidentelor rutiere din această zonă.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole