Accident grav pe linia de cale ferată

Un cumplit accident feroviar a avut loc în această dimineață. O femeie de 81 de ani a fost lovită de tren în Valu lui Traian din județul Constanța. Bătrâna traversa neregulamentar calea ferată.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 14 noiembrie în Valea Seacă din Valu lui Traian. O femeie a traversat calea ferată din zonă printr-un loc interzis pietonilor. Aceasta a fost lovită și târâtă de tren o bună bucată de drum. După accident garnitura de tren s-a oprit la câteva sute de metri distanță de locul în care a fost surprinsă victima.
La fața locului au fost solicitate cadrele medicale de la Ambulanță. Trenul implicat în accident este IR 1580, tren de călători care circula pe ruta Constanța-București. Garnitura a plecat din gara CFR Constanța la ora 8.30 și urma să ajungă în Gara de Nord din București la ora 10.58. Accidentul a fost anunțat la 112, conform SAJ Constanța, la ora 8.42.
Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru victima, care a fost declarată decedată. Cu o întârziere de mai bine de o oră, trenul de călători s-a pus în mișcare. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole