“Zilele Dobrogei” celebrate la Constanța

Pentru a sărbători cei 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă, autoritățile constănțene au pregătit un eveniment cu muzică, dansuri și bucate tradiționale. Timp de patru zile, Pavilionul Expozițional din Constanța este gazda evenimenului „Zilele Dobrogei”, la care sunt prezenți meșteșugari din Constanța, Tulcea și Sfântul Gheorghe.

Dobrogea și-a expus începând de astăzi cei mai iscusiți meșteri populari și cei mai pricepuți bucătari, patiseri și cofetari, la Pavilionul Expozițional din Constanța. Cu ocazia comemorării a 140 de ani de la revenirea provinciei alături de Patria Mamă, vizitatorii au putut să guste, dar și să cumpere, preparate tradiționale dobrogene, direct de la producători. Evenimentului „Zilele Dobrogei” a avut parte de o deschidere plină de voie bună, cu Ansamblul folcloric Izvoare Dobrogene, condus de maestrul Cristian Obrăjean.
De astăzi și până duminică, vizitatorii Pavilionului Expozițional  Constanța se vor putea bucura de frumusețea tradițiilor dobrogene.
Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole