Urmărire ca-n filme în Craiova

Urmărire ca-n filme la Craiova. Polițiștii au tras șase focuri de armă după un șofer care nu a oprit la semnal. Conducătorul auto a fost identificat şi este căutat acum de poliţişti.

Scene demne de un film de acțiune s-au desfășurat pe străzile din Craiova. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au încercat să oprească un autoturism înmatriculat în Bulgaria pentru un control de rutină. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, s-a început urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a mărit din nou viteza de deplasare, și a efectuat manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic. Acesta a fost momentul în care poliţiştii au folosit armamentul din dotare. S-au tras 6 focuri, 2 în plan vertical şi 4 în plan orizontal.
După ce pasagerii au fost prinşi, poliţiştii au chemat alte două echipaje în ajutor. Poliţiştii au stabilit că şoferul este un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Brebeni, judeţul Olt. Cel care îi încredinţase maşina era pasagerul, în vârstă de 45 de ani, prins şi încătuşat de poliţişti.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi încredinţarea unui autoturism unei persoane care nu deţine permis de conducere. Minorul este, în continuare, căutat de poliţişti.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole