Cumpăna pe podium la gimnastică

Federatia Romană de Gimnastică Ritmică a organizat astăzi, ultima competitie oficiala din aceste an, „CUPA ROMANIEI”. Gimnastele legitimate in cadrul clubului sportiv „Victoria Cumpana” au reusit si de aceasta data sa obtina rezultate de exceptie.

În Sala Unirea Dobroeşti din București a avut loc astăzi ultima intrecere oficiala de gimnastica ritmică din acest an unde, cele mai bune 6 sportive de la fiecare categorie s-au întrecut pentru a câştiga Cupa României. În vederea calificării la probele ansamblu si individual s-a ținut cont de rezultatele obtinute in cadrul Campionatului National care s-a desfasurat anul acesta la Baia Mare.
Comuna Cumpăna se mândrește cu locul I obținut la proba de ansamblu de: Ulrich Maia, Chelaru Erica, Fagaras Daria, Gene Teodora, Banciu Amalia si Matei Miruna. La proba individuala 6 ani, fetele noastre au obtinut urmatoarele rezultate: Locul 1 – Ulrich Maia , Locul 2 – Banciu Amalia, Locul 4 – Georgescu Bianca . La proba individuala 7 ani, locul 2 a fot ocupat de Matei Miruna, se arată într-un comunicat emis de Primăria Cumpăna.
Meritele acestor rezultate aparțin atât micuţelor gimnaste cât și antrenoarei  Elena Vlad susținute de Clubului Sportiv „Victoria Cumpana”, condus de Elena Francu.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole