O cerere neobișnuită pentru polițiști

Întâmplare amuzantă la Suceava. O tânără s-a dus la poliție cu cea mai neobișnuită cerere. Ea le-a spus agenților să-i găsească iubitul. Și nu doar atât. Să-l aducă la secție, iar când va ajunge acolo, acesta s-o și ceară de soție. După o porție bună de râs, agenții au verificat-o și au  arestat-o.

Tânăra, originară din Constanța s-a prezentat miercuri seara la sediul Poliției Suceava cu o cerere…care a stârnit hohote de râs în rândul oamenilor legii. Femeia le-a cerut polițiștilor să îi gasească iubitul, iar când acesta va ajunge acolo, sa fie obligat să o ceară în… căsătorie.  Oamenii legii au tras o portie buna de ras, dar au făcut și cercetări cu privire la identitatea tinerei. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au observat că femeia se afla în baza de date a persoanelor care sunt urmărite la nivel național, cu un mandat de trei ani, cu executare, pentru furturi comise.
„O tânără din Constanța s-a prezentat, aseară, la sediul Poliției Municipiului Suceava solicitând polițiștilor sa il contacteze pe prietenul său, pentru a o cere de soție. Polițiștii au verificat-o pe femeie în bazele de date și au constatat că era urmărită național, având un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea
 de 3 ani pt furturi(…)”, se menționa în comunicat.
Constănțeanca, în vârstă de 24 de ani, a fost escortă și se pare că s-a îndrăgostit de un bărbat, care, după o vreme, a abandonat-o. Așa i-a venit în minte să ceară ajutorul poliției pentru a-i găsi iubitul.
Se pare că femeia nu știa despre mandat, întrucât acesta a fost emis în data de 19 octombrie, iar ea nu a avut avocat la proces. Tânăra a fost reținută și trimisă…nu în luna de miere așa cum și-ar fi dorit, ci la penitenciarul din Botoșani.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole