Sfaturi pentru liceeni

Pavel Ursu a reușit un lucru extraordinar! A schimbat o oră de curs a liceenilor din Năvodari într-una de atitudine cetățenească și însuflețire umană. Oameni deosebiți i-au întâmpinat cu sufletul deschis pe acești tineri pentru a-i îndruma către o alegere cât mai bună în viață în ceea ce privește familia și profesia deopotrivă.

Se apropie ora 12.00, iar Pavel Ursu, organizatorul evenimentului se agită prin sala de spectacol a Casei de Cultură din Năvodari în așteptarea oaspeților și atent ca totul să fie pus la punct până la ultimul detaliu. Pas cu pas este secondat de directoarea instituției, Dora Radu, care întotdeuna echilibrează balanța prin încărcătura sa de optimism. Mai întâi apar „cei mari” care urmează să le împărtășească gânduri liceenilor năvodăreni. Dr.prof.univ. Ivan Anane, însoțit de tineri polițiști, inviatul special sosit de la București, Ciprian Gheorghe Luca și Sondra Sandu, reporterul Litoral tv, în calitate de asistent social de această dată. Apoi, valuri, valuri apar și adolescenții care inundă încăperea cu energia lor. Ei sunt însoțiți de câțiva profesori printre care și Roxana Filip. Întâlnirea a început cu mesajul de recunoștință adresat de gazdă, Dora Radu către autoritățile locale care au susținut acest demers.
Dacă acești tineri energici au fost țintuiți pe scaune timp de o oră fără a da semne că își doresc să se termine întâlnirea, însemnă că toată această încercare de apropiere a fost un real succes.
Dragii noștri, noi vă iubim!..așa cum frumos și răspicat a spus Dora Radu, directorul Casei de Cultură din Năvodari.
Reporter: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole