Accident mortal în județul Dolj

Accident rutier grav în județul Dolj. Două persoane au murit și alte trei au fost rănite, după ce o mașină în care se aflau  victimele a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac.

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiază pe raza comunei doljene Vârvoru de Jos. Un conducător auto a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive şi a intrat violent într-un copac. În urma impactului șoferul şi soţia sa, pasagera de pe locul din dreapta faţă, și-au pierdut viața. Alte trei persoane, aflate pe bancheta din spate au fost grav rănite.
La faţa locului au intervenit  un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj.
Șoferul îşi cumpărase autoturismul cu doar câteva zile înainte şi a ieşi pe şosea să îl testeze cu soţia sa în dreapta şi familia fratelui său pe bancheta din spate.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole