Miss TSD la Năvodari

Lucrul serios este temeiul unei vieți de calitate dar la fel de important este mirajul și ralaxarea. Pentru că este an centenar și s-au arganizat acțiuni solemne, un grup de tineri din Năvodari a vrut să aducă un suflu nou care să învioreze atmosfera orașului în acest sfârșit de săptămână. Un concurs Miss organizat cu cea mai mare seriozitate face Năvodariul să se bucure de un eveniment monden de înaltă clasă.

Miss TSD respectă toate criteriile unei manifestări de anvergură. Echipa organizatoare este formată din tineri entuziaști dispuși la ore de muncă fără întrerupere astfel încât întregul eveniment să se desfășoare impecabil. Deschiderea specifică vârstei lor acceptă tot ceea ce este nou, chiar propune idei inedite în combinație cu lucrurile probate deja care au avut succes.
Frumusețea fizică a femeii a trezit întotdeauna admirația, ea fiind neîntrecută între toate creațiile lumii Miss TSD se va desfășura într-un spațiu care ne duce cu gândul la opulența Romei Antice. Delia Corsale și DJ Blacky vor întreține atmosfera cu muzica lor iar Sondra Sandu și Dragoș Nicula vor fi maiștri de ceremonii, așa cum impune o asemenea ocazie.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/miss-tsd-la-navodari/
Articolul Miss TSD la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole