Caz șocant la Călărași

Caz șocant la Călărași! 20 de persoane au rămas fără adăpost în urma unei deflagrații produsă astăzi de dimineață. Acoperișul casei în care locuiau s-a prăbușit în urma exploziei provocate de un bărbat care a vrut să se sinucidă.

Un bătrân în vârstă de 87 de ani, din municipiul Călăraşi a încercat să-și pună capăt zilelor pentru că nu mai suporta durerile provocate de o boală apărută la stomac. Bărbatul a inhalat o substanță toxică existentă într-un spray de muște. Acesta a spart tubul cu un cuțit deasupra unei candele, iar gazul emanat a produs deflagrația care s-a soldat cu prăbușirea acoperișului. Bătrânul a fost prins sub dărâmături, însă nu a suferit răni grave. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale SMURD, descarcerare şi CBRN ale ISU Călăraşi şi echipaje ale Poliţiei.
Primăria Municipiului Călărași, printr-un comunicat a transmis că va căuta o soluție pentru cei rămași fără adăpost.
“În această dimineață, în urma unei deflagrații, o casa de pe strada București (zona ISU Călărași) a fost grav afectată. Imediat, o echipă a Primăriei Municipiului Călărași și a Direcției de Asistență Sociala s-a deplasat la fața locului. Ulterior, în urma unei ședințe de urgență convocată de primarul Daniel Ștefan Drăgulin, s-a stabilit găsirea de urgență a unei cazări temporare și punerea acesteia la dispoziția famililor care locuiesc la acea adresă (au fost identificați 15 adulți și 5 copii), propunerea, în următoarea ședință a Consiliului local, acordării unui ajutor de urgență în bani, acordarea de hrană din partea Cantinei de ajutor social pentru o perioada de 7 zile (cu posibilitatea de prelungire), îndepărtarea molozului rezultat în urma prăbușirii locuinței”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Municipiului Călăraşi.
Conform informaţiilor transmise de către reprezentanţii Primăriei Călăraşi, se pare că în locuinţă trăiau 15 adulţi şi 5 copii care au rămas fără un acoperiş deasupra capului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole