Minoră din Năvodari dată dispărută

Dramă într-o familie din Năvodari! O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de polițiști, după ce a dispărut de acasă de mai bine de o săptămână.  Ea a plecat de acasă în a 3-a zi de crăciun, pe 27 decembrie, și nu a mai revenit. Mai grav este că nimeni nu știe nimic dspre ea, iar cei apropiați se gândesc la ce este mai rău.

O minoră a pus pe jar autoritățile din Năvodari. De mai bine de o  săptămână, Mitra Alexandra Rasouli Seyed,  în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă iar părinții nu știu nimic despre ea. Mama disperată a lipit prin oraș sute de afișe cu poza fiicei ei, poate-poate cineva îi va da o veste.
Membrii familiei nu știu pe unde să o mai caute. După ce au anunțat poliția, au întrebat în toate părțile, pe la cunoscuți, au întrebat colegii de clasă, însă fără succes. Mama tinerei bănuiește că cineva ar fi putut să o răpească.
Mama adolescentei dispărute spune că fiica ei nu a avut niciodată probleme cu nimeni, ba dimpotrivă, era un copil bun, care învăța bine și nu bănuiește ca cineva să fi avut ceva de împărțit cu ea.
Tânăra  are înălțime 1,50 metri, 45 de kilograme, față ovală, păr negru, ochi căprui. La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, haină de culoare neagră cu guler de blană, cizme de culoare neagră și căciulă neagră. Cei ce pot furniza orice informaţii sunt rugaţi să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/minora-din-navodari-data-disparuta/
Articolul Minoră din Năvodari dată dispărută apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole