NĂVODARI: Campanie de sensibilizare a comunității referitoare la prevenirea riscului de separare de familie

Centrul de Zi pentru Copii din Năvodari, organizează în data de 27.11.2018, la ora 16:00, o campanie de sensibilizare a comunității referitoare la prevenirea riscului de separare de familie, prevenirea abandonului și instituționalizare a copiilor.
Acest proiect își propune, prin întâlnirea destinată părinților, gestionarea situațiilor de dificultate care pot fi întâlnite în cadrul relației părinte–copil. Părinții trebuie să știe să își educe copiii încă de la naștere, însă bebelușul nu vine însoțit de un manual de instrucțiuni. Procesul învățării, este parcurs, deopotrivă, și de copii, dar și de părinți. Pe această cale, invităm părinții să intre în posesia unor noi informații, pe care, ulterior, să le utilizeze în beneficiul educației copilului.
Din cauza cumulului de sarcini si de griji, părinții sunt acaparați de problemele de zi cu zi și nu îi pot asculta, de fiecare dată, pe proprii lor copii. La rândul lor, nici pe părinți nu are cine să îi asculte, în momentul confruntării cu o situație nouă, delicată sau dificilă.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://www.radioconstanta.ro/2018/11/20/navodari-campanie-de-sensibilizare-a-comunitatii-referitoare-la-prevenirea-riscului-de-separare-de-familie/
Articolul NĂVODARI: Campanie de sensibilizare a comunității referitoare la prevenirea riscului de separare de familie apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole