Un an fără Stela Popescu

În urmă cu un an de zile, actriţa Stela Popescu a fost găsită fără suflate în propria casă, îndurerând o ţară întreagă. Ieri, actorii de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” au comemorat-o la mormântul din Cernica.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, anul trecut, la vârsta de 81 de ani. Actorii de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” au comemorat-o la mormântul din Cernica. Cel mai afectat a fost, partenerul ei de scenă din ultimii 40 de ani, Alexandru Arşinel, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile nici de această dată. Actorii care au venit să îi aducă un omagiu  au găsit mormântul plin de flori, semn că Stela nu a fost uitată de către cei care au iubit-o.
Stela Popescu a fost găsită fără semne vitale, cu o rană la cap, căzută în interiorul casei din București în care locuia. După efectuarea autopsiei de către medicii legiști, s-a stabilit faptul că moartea actriței s-a produs în urma unui accident vascular cerebral masiv suferit cu mult timp înainte de a fi găsită de fiica acesteia. Trupul artistei a fost depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare lângă soțul ei, Mihai Maximilian, la Cimitirul Cernica.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole