Rompetrol, o nouă stație în oraşul Filiaşi

Rompetrol, parte a Grupului KMG International în România, a deschis o nouă stație sub franciza Rompetrol Partener în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj. Stația a fost construită și este operată de o firmă, care deține și alte 6 unități Rompetrol Partener în regiune.

Cu o investiție estimată la circa 1,2 milioane USD, noua stație din Filiași oferă clienților prin 3 pompe de ultimă generație, dintre care 2 cu debit marit, gamele de carburanți Efix și EfixS. Aceste sortimente sunt produse de Petromidia Năvodari, cea mai mare rafinărie din România.
“Alături de partenerii noștri, continuăm împreună să creștem și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de calitate. Aceasta este a 114 stație deschisă sub brandul Rompetrol Partener, un sistem de franciză care le oferă acestora experiența, cunoștințele și sprijinul companiei în gestionarea și dezvoltarea unui business cu carburanți la standarde internationale” declară Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International și Director General al Rompetrol Downstream.
Stația este dotată și cu punct de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, spălătorie auto, inclusiv pentru microbuze, zone de magazin și bar. Localitatea este un important nod rutier al regiunii Oltenia. Investiția va avea un impact social, atât prin cele 19 locuri de muncă nou create, cât și prin impozitele locale generate de activitatea stației. Conceptul Rompetrol Partener a fost lansat în 2002 și a vizat încă de la început cultivarea unei relații corecte și benefice pentru ambele părţi. Pentru Rompetrol acest lucru înseamnă extinderea la nivel național a rețelei de distribuție carburanți, în timp ce pentru partener, modernizarea staţiei si creşterea vânzărilor prin asocierea cu un brand puternic.

Cele mai Accesate Articole