Se oprește apa rece

RAJA S.A. are programate în municipiul Constanța alte două lucrări de înlocuire a conductelor de alimentare cu apă potabilă din subsolurile blocurilor. Operațiunile echipelor de intervenție se vor desfășura în data de 29 noiembrie 2018. De această dată, măsura sistării distribuției apei reci va afecta cetățenii de pe străzile Ion Rațiu și Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Joi, 29 noiembrie RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci, din Punctul Termic 30 în vederea  executării lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă potabilă din subsolul blocului PA6A, de pe str. Ion Rațiu, nr. 1C, din municipiul Constanța. În intervalul orar 08.00 – 14.00, nu vor beneficia de apă potabilă la robinete consumatorii blocurilor PA2, PA3, PA4, PA5, PA6A și PA6B.
În aceeași zi, RAJA S.A. va efectua lucrări de înlocuire a conductei de distribuție a apei potabile, din subsolul blocului L2B, de pe str. B.P. Hașdeu, nr. 108A, din municipiul Constanța. Din acest motiv, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei reci din Punctul Termic 55, în intervalul orar 11.00 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa acestei utilități cetățenii blocurilor L1A, L1B, L2A, L2B și L2 C.
Locuitorii din zonele menționate sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata sistării distribuției acestei utilități.
Pentru neplăcerile produse de executarea lucrărilor, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze cetățenilor. Societatea informează consumatorii  că intervenția echipelpr mobilizate pentru desfășurarea operațiunilor programate se vor derula în parametri optimi pentru reluarea distribuției apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole