Primul târg de Crăciun de la malul mării

Eveniment inedit la malul mării. De la 1 decembrie se va deschide primul târg de Crăciun de la Constanța. ”Christmas Market by The Sea” va transforma centrul vechi al Constanței într-un orășel de poveste. Timp de aproape o lună cei care vor trece pragul târgului se vor putea bucura de concerte și spectacole, produse tradiționale, iar cei mici vor avea o zonă special amenajată pentru ei.

Încă de la primele ore ale dimineții, muncitorii lucrau de zor în Piața Ovidiu la amenajarea primul târg de Crăciun din Constanța, “Christmas Market by The Sea”.
Timp de aproape o lună, atmosfera Crăciunului va fi prezentă la malul mării, iar centrul vechi al Constanței se va transforma într-un târâm de poveste. De pe 30 noiembrie și până pe 27 decembrie,  vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, un târg tradițional cu decorațiuni și standuri unde vor fi comercializate produse alimentare de sezon, dulciuri, mâncare și băuturi, precum și un patinoar, carusel, un trenuleț și mașinuțe pentru copii.
De la târg nu vor lipsi Căsuța lui „Moș Crăciun”, bradul de Crăciun, dar și un loc special destinat colectării de cadouri pentru copiii nevoiaşi și nu numai.
Cei nerăbdători trebuie să știe că, în această seară vor avea parte de Sărbătoarea Subcarpați de la ora 20.00. Totodată, căsuțele cu măncare, băutură și dulciuri vor fi și ele deschise.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole