Scandal la un spital din Prahova

Excesul de zel l-a făcut pe un tânăr din Prahova să se aleagă cu dosar și amendă, asta după după ce a provocat un scandal imens la Spitalul Vălenii de Munte. Aici, bărbatul l-a adus de urgență pe băiețelul său opărit pe aproape jumătate din suprafața corpului. Tatăl acuză cadrele medicale că nu au intervenit. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Potrivit părinţilor copilului, acesta s-a jucat prin bucătărie şi la un moment dat a dat peste o oală cu apă fiartă. Lichidul fierbinte s-a vărsat peste băiat. Micuțul de numai un an și opt luni a fost dus de părinţi la spital, cu arsuri grave. Aici însă, spun ei, nu au găsit niciun medic care să îi ajute.
Imaginile au fost postate pe Facebook, iar pe filmare se vede cum copilul plange și este ținut în brațe, în timp ce rudele țipă și fac scandal, nemulțumite că medicii nu vin să le vadă copilul. Tatăl băiatului a început să arunce şi să spargă tot ce i-a căzut în mână. Mai mult decât atât, bărbatul lovește într-o targă, iar apoi o împinge în ușile liftului.
Speriate, cadrele medicale s-au încuiat în cabinete să se ferească de furia oamenilor. Abia într-un târziu a apărut un paznic, însă când a dat cu ochii de bărbatul furios, a dispărut.
Managerul Spitalului Vălenii de Munte, Marian Nicolae, a declarat că familia s-a prezentat cu maşina proprie la unitate, cu un copil de 1 ani şi 8 luni, care era opărit pe aproape jumătate din suprafața corpului.
”În 10 minute am chemat ambulanţa pentru că nu era de competenţa noastră. În alte 10 minute, ambulanţa a venit. Au agresat verbal şi fizic personalul medical. Medicul i-a băgat în seamă după 6, 7 minute după ce au venit. Am început o anchetă şi noi”, a declarat Marian Nicolae, managerul Spitalului Vălenii de Munte.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a spus că tatăl copilul este cercetat pentru distrugere. În plus, a fost amendat, alături de alte patru persoane, pentru injurii şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Ulterior, o salvare a preluat copilul şi l-a transportat la spitalul judeţean din Ploieşti.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole