Luna cadourilor sfinte

Centrul creștin secolul 21 cu susținerea administației locale și a Casei de Cultură din orașul Năvodari a dat startul cântului de sărbătoare, a colindelor care vestesc Nașterea Domnului. Spectacolul, „Crăciunul multicultural” a deschis seria acestor evenimente, iar la sfârșitul săptămânii va avea loc o întâlnire dedicată în mod expres tinerilor.

Casa de Cultură „Pontus Euximus” și-a deschis larg ușile pentru toți  cei care vor să simtă emoția pregătirilor de Crăciun, atunci când creștinii serbează Nașterea lui Iisus Hristos.
Sala de spectacol a Casei de Cultură a răsunat de cântul de colindă interpretat de reprezentați ai diferitelor etnii prezente pe plaiurile dobrogene. Aromânii, romii, africanii, sosiți aici pentru studii și Danny Mazo, columbianul care a devenit năvodărean prin întemeierea unei frumoase familii, au bucurat publicul cu prestațiile lor. De asemenea, au adus un cânt de slavă grupul vocal „Năvodari” și frățiorii Marin.
Pentru data de nouă decembrie, organizatorii pregătesc un eveniment pe care să-l dedice tinerilor orașului. Ei vor primi ghidare în această perioadă în care cu toții ne preocupăm de curățirea interioară. Adolescenții orașului Năvodari sunt invitați să îl asculte pe Tony Berbece care va veni însoțit de trupa sa „Profides”. Un om tânăr, în vârstă de 32 de ani ne spune:

Trebuie să împărțim lumii frânturi din Cristos, să-i facem pe alții să se îndrăgostească de El până în clipa în care îl vom vedea în toată frumusețea și splendoarea Lui.

Mesajul pe care părintele Constanțin Frățică și pastorul Leonard Gurgaș ni-l transmit este acela că, decembrie este într-adevăr o lună a cadourilor  dar a celor spirituale.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole