Accident mortal în Bistrița

Un grav accident rutier a avut loc seara trecută. Un şofer de 27 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit frontal de un stâlp de susţinere al unei pasarele.  Poliţiştii iau în calcul și varianta sinuciderii.

Accidentul a avut loc marţi seară în oraşul Bistriţa, chiar în apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu viteză în stâlpul unei pasarele. În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului.
 Andrei Pintican, avea doar 27 de ani și lucra ca inginer șef la un service auto. Apropiații tânărului spun că, în ultima vreme, acesta nu era într-o stare foarte bună. Se pare că el primise cu câteva ore inainte de producerea accidentului sentința de divorț. La fața locului nu au existat urme de frânare, ceea ce pune pe primul loc ipoteza unei sinucideri în ancheta desfășurată cu privire la acest incident. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole