Un militar și-a aruncat casa în aer

Bărbatul care s-a aruncat de la etajul patru, după ce a improvizat o bombă în apartament, a murit  în cursul nopţii trecute, la Spitalul din Bistriţa. Casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau salvatorii, iubita şi fiica acesuia, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Militarul în vârstă de 50 de ani şi-a transformat apartamentul într-o bombă uriaşă, cu scopul de a se răzbuna pe iubita lui.
Potrivit anchetatorilor, femeia a fost plecată în concediu cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Miercuri, cele două s-au întors acasă din vacanţă, iar în momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul s-a aruncat de la etaj, strigând “Adio iubito”! După incident, fiica celor doi a încercat să ajungă în apartament, iar când a intrat a văzut mai multe fire ciudat amplasate,  și-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a fugit. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat. Din fericire copila a reuşit să scape nevătămată, dar alte câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și un pompier care a rămas internat în secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, cu fractură craniană.
Din păcate, pentru bărbatul care a provocat totul nu s-a mai putut face nimic.

„Bărbatul de 50 de ani a decedat în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a ajuns la spital în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale şi de bazin şi cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălţime. Bărbatul era în şoc hemoragic, în comă profundă şi a fost intubat, însă a decedat în cursul nopţii”, a precizat Camelia Strugari, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Pompierii spun că  structura blocului în care locuia militarul nu a fost afectată în urma exploziei. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și distrugere.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole