Se deschide Tărâmul magic al Crăciunului din Constanța

Locuitorii Constanței sunt așteptați în mijlocul poveștilor și personajelor de basm. Țara Piticilor din parcul Tăbăcăriei devine Tărâmul magic al Crăciunului, o poveste fantastică, cu personaje care vor dezvăluii secretele lui Moș Crăciun.

De sâmbătă, 8 septembrie şi până pe 8 ianuarie 2019, copiii sunt așteptați să pășească într-o poveste fantastică, cu personaje de basm. Un eveniment-concept în premieră pentru  România, special gândit pentru prichindei, revine și în această iarnă în orașul de la malul mării.
Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de zecile de animatori şi personaje de basm. În Casa Hobbiţilor, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Magie, cel de Jucării şi în Ambasada lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice.
Cei mici pot  învăţa să creeze jucării şi să le însufleţească, să cânte la diferite instrumente muzicale, să facă vrăji și să interpreteze poveşti utilizând propriile capacităţi şi talente.
Mai mult, în fiecare seară copiii se vor întâlni cu personajele de poveste îndrăgite, iar în anumite zile, ei vor fi fotografiați cu fiecare dintre ele, de către fotograful Tărâmului Magic, în locuri special alese, uşor identificabile. Astfel, fiecare vizitator îşi va putea crea o hartă proprie a magicelor întâlniri şi a bunei dispoziţii în parcul miraculos, în funcţie de preferinţe.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole