Descoperire șocantă în această dimineață la Oraviţa

Descoperire șocantă în această dimineață la Oraviţa. Un poliţist şi iubita lui au fost găsiţi morţi în casă. Primele indicii arată că în acest caz ar putea fi vorba de o dublă crimă sau chiar o crimă urmată de sinucidere.

Alarma a fost dată de mama bărbatului. Aceasta s-a speriat pentru că fiul ei, nu răspundea la telefon și nici la ușă. Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca ușa.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița, în vârstă de 37 de ani este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia în vârstă de 35 de ani, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a transmis Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției Caraș-Severin.

Pentru moment nu se știe cum a avut loc decesul celor doi. Anchetatorii nu au găsit arma crimei. Ce se știe cu siguranță este faptul că nu a fost folosit pistolul bărbatului, arma sa aflându-se la sediul Poliției Oravița. Procurorii cred că ar putea fi vorba de o crimă dublă, nu exclud însă nici varianta în care polițistul și-a ucis iubita, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Bărbatul lucra la Poliția Transporturi Feroviare Oravița de 15 ani. În momentul tragediei, copilul celor doi de un an și jumătate se afla la bunici. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole