Protest în fața sediului Poliției

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalul Contractual au protestat în faţa sediului Poliţiei municipiului Mangalia. Motivele revendicărilor sunt lipsa dialogului social la nivelul IPJ Constanţa şi salarizarea precară a politiştilor şi personalului contractual.

În fața sediului Poliţiei Municipiului Mangalia s-a protestat astăzi cu privire la salarizarea precară a politiştilor dar şi a personalului contractual. Protestatarii au ridicat nemulțumiri și asupra lipsei dialogului social de la nivelul IPJ Constanța.
În urma acestor evenimente la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-a desfășurat o ședință cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor ridicate de sindicatele lucrătorilor de poliție. Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte ce au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța.
Reprezentanții sindicatelor au spus că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole