Tentativă de omor şi suicid în faţa unui spital

Tentativă de omor şi suicid, în această dimineață,  în faţa spitalului din Motru. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi, cu acelaşi cuţit şi-a provocat răni, pentru a se sinucide. Motivul? Femeia l-a părăsit și a luat copiii cu ea.

Un fost angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a înjunghiat soţia, în abdomen cu mai multe lovituri de cuţit, în faţa Policlinicii Motru din judeţul Gorj, apoi a încercat să se sinucidă. Femeia în vârstă de 39 de ani plecase de ceva timp de acasă cu tot cu copii. Acesta ar fi fost motivul pentru care bărbatul a încercat să o ucidă. După ce a înjunghiat-o, soţul ei, a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit.

”Bărbatul de 45 de ani, fost angajat al Carierei Roşiuţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, şi-a atacat soţia cu un cuţit, pentru că ar fi plecat de acasă cu copiii”, spun anchetatorii

Poliţiştii au înştiinţat Parchetul Tribunalului Gorj pentru infracţiunea de tentativă de omor. Iniţial, victimele au fost transportate la spitalul din Motru, în stare gravă, după care medicii au dispus transferul la Târgu-Jiu. Procurorii aşteaptă să vadă care este evoluţia stării de sănătate a bărbatului pentru a putea dispune măsuri de privare de libertate.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole