S-a deschis Intelect Parc, la Constanța

Un parc nou, amenajat special pentru copii, a fost inaugurat, la Constanţa. Intelect Parc este un concept inovativ pentru România şi își propune să le ofere copiilor o alternativă de petrecere a timpului liber, socializând şi dezvoltându-şi intelectul prin jocuri. Acesta se află în incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, în zona Baby Zoo din Microrezervație.

Intelect Parc este un concept nou de parc pe care Asociația Împreună pentru Viitor Constanța îl propune copiilor. Proiectul reunește jocuri în mărime uriașă, de stimulare intelectuală, socializare și divertisment.  Activitățile pot fi jucate în aer liber și astfel cei mici au parte și de multă mișcare.
Mai mult decât atât, parcul oferă activități și pentru adulți. Organizatorii au instalat și un joc de table, tot în mărime uriașă. Și asta nu e tot. În primăvara anului 2019, membrii asociației doresc să îmbogățeasca parcul cu leagăne special concepute pentru copiii cu dizabilități și alte jocuri captivante.
Parcul a fost amenjat de Asociaţia „Împreună pentru Viitor Constanţa“, care cu ajutorul elevilor de la 10 şcoli şi licee constănţene au organizat strângeri de fonduri, în cadrul Proiectului „Învăţăm cum să ajutăm“, prin intermediul căruia s-a strâns suma de 26.000 de lei.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole