Cadouri sfinte pentru Năvodari

La Năvodari, săptămâna culturală s-a încheiat cu evenimentul intitulat „Cadoul primit de la Dumnezeu” . Ieri seară, Casa de Cultură „Pontus Euxinus” a fost gazda trupei „Profides” condusă de pastorul Tony Berbece care a cântat unele dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite colinde.

Așa cum a promis, pastorul Tony Berbece a sosit de la București special pentru a le vorbi tinerilor din Năvodari despre cadoul pe care el personal l-a primit de la Dumnezeu.
Seara culturală, dedicată laudei Domnului prin colindă, a fost deschisă de trupa „Năvodari” a Centrului Creștin Secolul 21 și de tinerii romi din Peninsula.
După ce atmosfera de sărbătoare a fost creată, a urcat pe scenă cunoscuta trupă bucureșteană „Profides” în frunte cu Tony Berbece. Întregul repertoriu al acestei formații este alcătuit exclusiv din piese care îl laudă pe Dumnezeu. Pentru versurile frumoase, pentru talentul lor deosebit, în decursul timpului, aceștia au fost recompensați cu multe premii naționale și internaționale.
După două ore petrecute în această atmosferă în care binele și iubirea au fost singurele coordonate, toți cei prezenți au plecat îmbogățiți cu un cadou de suflet: pacea interioară.
Reporter: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole