Crimă odioasă în județul Constanța

Descoperire macabră în localitatea constănțeană Istria. Trupul tranșat și carbonizat al unui bărbat a fost descoperit în curtea casei unui localnic. S-a aflat despre el după ce un vecin a descoperit  un picior de om pe strada. Ulterior polițiștii și criminaliștii veniți la fața locului au găsit și restul trupului dar și pe criminal. Acesta și victima erau prieteni de pahar iar crima s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Macabra descoperire a fost făcută luni la primele ore ale dimineții de către un localnic. Omul ieșise din curte când a observat resturile umane în șanțul de pe marginea străzii.
Ultima dată victima a fost văzută în viață în urmă cu patru zile. De vineri niciun sătean nu a mai dat ochii cu el.
După ce și-a luat răsplata pentru munca depusă, bărbatul ar fi mers în sat să cumpere băutură iar mai apoi s-a oprit la prietenul de pahar. Aici cei doi s-au luat la ceartă iar la un moment dat agresorul a luat un topor și și-a lovit victima în cap. A doua zi a incendiat-o sub un morman de frunze în curte.
Vecinii dar și rudele victimei spun că cei doi se cunoșteau foarte bine și consumau frecvent băuturi alcoolice dar niciodată nu s-au gândit că se va ajunge la o asemenea grozăvie.
Agresorul a fost reținut de polițiști și dus pentru reconstituire la locul faptei. Acesta și-a recunoscut vina.
Daca va fi găsit vinovat agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole