Preferințele constănțenilor pentru iarna 2018

Ne aflăm în plină lună decembrie, la doar câteva zile distanță de vacanța de iarnă. Prin urmare am fost curioși să aflăm care sunt opțiunile constănțenilor pentru acest acest sfârșit de an. Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin a oferit astăzi răspunsuri la întrebările noastre.

Ne aflăm la câțiva pași de închierea unui an cu totul aparte pentru România, datorită sărbătorii Centenarului Marii Uniri. Un an cu o însemnătate deosebită în special pentru dobrogeni și constanțeni, care au sărbătorit anul acesta împlinirea a 140 de ani de la alipirea Dobrogei la patria mamă.
Corina Martin, președintele FAPT ne-a vorbit despre preferințele constănțenilor în materie de vacanțe și dacă sentimentul iubirii de țară pe fondul marilor sărbători naționale, a influențat  alegerile călătorilor din acest an.
Interesant este să aflăm și unde a ales să-și petrecă sărbătorile, omul care se ocupă de agenda de vacanță a atâtor persoane, Corina Martin. Dintre toate opțiunile pe care le are la dispoziție, oare ce a ales?
Așadar tradiția primează și se exprimă în opțiunile clare ale celor care și-au ales anul acesta o vacanța. Peisajele patriei au detronat încă o data orice alte destinații exotice.
Reporter:  Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole