Avarie RAJA în municipiul Constanța

Locuitorii din mai multe cartiere ale Constanței sunt afectați astăzi, până la ora 19.00, de lipsa apei potabile. Situația a fost determinată de operațiunile întreprinse de RAJA S.A. pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenite  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzii Aviator Craiu cu Bdul Mamaia, din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă astăzi furnizarea apei potabile. În intervalul orar 15.30 – 19.00, nu vor beneficia de această utiliate consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – Făgetului – Ion Andreescu – Chiliei – Soveja – Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân, precum și cei arondați punctului termic 24.
Pentru neplăcerile produse de executarea lucrărilor, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze tuturor cetățenilor. Societatea informează consumatorii că intervenţia echipelor mobilizate pentru soluţionarea defecţiunii se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole