Caz revoltător la Spitalul din Craiova

O liftieră din Spitalul din Craiova este acuzată că a cerut din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer. Pentru că nu a primit nimic, le-a adresat cuvinte jignitoare, spunându-le, la final, că speră ca la întoarcere să nu ia liftul în care se află ea.

Un inginer la o fabrică din Craiova a mers  împreună cu mai mulţi tineri, la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova, pentru a duce cadouri şi dulciuri copiilor internaţi acolo.Ei au fost luaţi prin surprindere de liftiera care i-a dus la etajul 9, unde se află secţia respectivă. Femeia le-a cerut să îi dea şi ei o plasă, motivând că, de câte ori se vine cu cadouri, prima plasă se dă lifitierei.Pentru că nu a primit nimic, aceasta le-a adresat cuvinte jignitoare, spunându-le, la final, că speră ca la întoarcere să nu ia liftul în care se află ea.
Victor Mihăescu, cel care a trăit această experienţă împreună cu colegii săi, a relatat întreaga poveste pe pagina sa de Facebook, şi cere să se ia măsuri.

Sper ca acest mesaj să îl vadă și Doamna Ministru al Sănătății și să ia măsuri în acest sens. Sunt convins că la Craiova, o mână se spală pe alta și toată povestea va fi tratată ca un lucru minor. Pentru noi însă contează! Nu din acest motiv plătim CAS…

Reprezentanţii SJU Craiova au declarat că s-au autosesizat în acest caz și că s-a declanșat o anchetă internă.
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a spus despre situaţia de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova că şefii spitalului trebuie să ia măsuri. O liftieră câştigă între 1.800 şi 2.200 de lei, a mai adăugat Ministrul.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole