Tragedie în Iași

Un cunoscut lăutar din Iaşi a provocat, ieri seară, un accident grav. O persoană a murit şi alte cinci sunt rănite. Șoferul a intrat pe contrasens unde a izbit în plin o autoutilitară. Conducătorul auto care a provocat accidentul se află acum la spital, în comă de gradul 3.

Evenimentul rutier a fost provocat de Mircea Ungureanu, un cunoscut lăutar din Iași, care a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autoturism care circula din sens opus.

“Un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a lovit cu altă maşină în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, una dintre persoanele aflate în autoturismul accidentat a murit şi alte cinci sunt rănite.(…)”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi

Potrivit medicilor, șoferul care a produs accidentul este în stare gravă la spital.

„La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon a fost transportat un bărbat în vârsta de 42 de ani, intubat și ventilat mecanic. (…). Un al doilea pacient, în vârsta de 21 de ani, a fost adus la spital cu traumatism cranio-cerebral și în stare de inconștiență. Acesta prezenta și o plagă confuză parietală stânga, fiind stabil. Din acelasi accident a mai fost transportat un bărbat în vârsta de 27 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, amnezie retrogradă și luxație la șoldul stâng, iar un altul,în vârstă de 38 de ani s-a prezentat cu traumatism cranio-cerebral minor și traumatism toraco-abdominal”, au declarat medicii.

Totdată, la UPU a mai ajuns un pasager în vârsta de 31 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la nivelul antebrațului drept.
Ca prin minune, șoferul autoutilitarei a scăpat cu viaţă, însă pasagerul din dreapta, Filip Nicolae, în vârstă de 38 de ani, care abia se căsătorise, nu a avut nicio şansă. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole