Flagrant în zona Gării Constanţa. Bărbat bănuit de șantaj, reținut de polițiști

Un bărbat din Constanța, care șantaja o tânără pentru întreţinerea de relaţii sexuale, a  fost reținut de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa.
Aceștia au organizat, ieri, un flagrant, în zona Gării CFR.
Acțiunea a avut loc în urma unei sesizări primite de la o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise ameninţări de bărbatul în vârstă de 36 de ani.
”Respectivul bărbat îi ceruse persoanei vătămate, în mod insistent, întreţinerea de relaţii sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o reţea de socializare.
Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.
La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii constănţeni îl vor prezenta în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Bărbatul în cauză este recidivist, fiind liberat din penitenciar la data de 23.10.2018, după ce fusese condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracţiuni de şantaj”, transmite IPJ Constanța.

Cele mai Accesate Articole