Vorbe de duh la „Pontus Euxinus”

Sâmbătă, 15 decembrie, la Casa de cultură din Năvodari s-a întâmplat ceva magic. Cuvântul lui Dumnezeu care ne învăluie pe toți cu cel mai dulce sentiment de iubire și pace a fost transmis prin harul pastorului Florin Ianovici. Vorbele de duh au fost acompaniate de grupul vocal-instrumental al bisericii Renovațio din București.

Pastorul Florin Ianovici este un om cald, blând, învățat, care predică din Sfânta Scriptură. Au fost de ajuns câteva minute de cuvântare, de zâmbet frățesc și întreg auditoriul prezent în sală a fost adus într-o stare  absolută de bine.  Pastorul i-a ajutat pe oameni ca timp de două ore să se deconecteze de grijile lumești și să privească cu speranță spre steaua de la răsărit, Steaua lui Iacov.
Multe au fost lucrurile interesante rostite de pastorul Florin Ianovici, toate cu rol de balsam pentru suflet, atât de binevenite mai ales în aceste vremuri în care sufletul este cel care suferă cel mai mult.
Și pentru ca meniul spiritual să fie complet, sala de spectacol a Casei de cultură „Pontus Euxinus” a răsunat de colinde, vestitoarele Nașterii Domnului  prin vocea și acordurile formației „Renovațio”.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole