Explozie urmată de incendiu, la Costinești

Scene de groază la Costinești! O explozie urmată de un incendiu s-a produs, ieri, în magazia unei case. În urma deflagraţiei, un bărbat a suferit răni grave iar medicii au încercat zeci de minute să îi salveze viața. Pompierii militari s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările.  Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Tragedia s-a produs în jurul prânzului într-o gospodărie din Costinești. Se pare că de vină ar fi fost o drujbă defectă, pe care omul o pornise. Potrivit apropiaților, bărbatul a intrat în magazie pentru a lua unealta, însă în momentul în care a pornit-o s-a produs o scânteie care a  aprins vaporii de la vopselurile și diluanții din încăpere.
Din nefericire, în urma deflagraţiei, bărbatul, de aproximativ 43 de ani, a suferit o amputaţie de antebraţ şi a fost rănit grav la gleznă. Victima a intrat în stop cardio respirator, iar cadrele medicale ajunse la faţa locului au încercat zeci de minute să-i salveze viaţa.
Rudele și vecinii sunt în stare de șoc și nu își pot explica cum s-a produs nenorocirea. Bărbatul era căsătorit și avea trei copii. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole