Avarii RAJA în Constanța

Distribuția apei potabile este sistată astăzi, până la ora 13.00, în mai multe cartiere din municipiul Constanța. Situația este determinată de operațiunile întreprinse de RAJA S.A. pentru remedierea a două defecțiuni apărute la rețeaua de alimentare cu apă.

Pentru remedierea a două avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, de pe străzile Arcului și Cutezători, din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă astăzi furnizarea apei potabile.
În intervalul orar 09.30 – 13.00, nu vor beneficia de această utilitate consumatorii cuprinși în perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei – Nicolae Grindeanu – Meșterul Manole – Progresului –  Liliacului – Aurel Vlaicu, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92, 93.
Totodată, pentru efectuarea lucrărilor de reparație se impune restricționarea traficului auto, pe Aleea Arcului între strada Progresului și strada Arcului.
În intervalul orar 10.00 – 13.00, nu vor avea apă la robinete locuitorii de pe străzile: Cutezători – Eliberării – Dezrobirii – Solidarității, precum și cei arondați punctului termic 130, blocurile IV1 – IV26, IV28 și IV29.
RAJA S.A. cere scuze pentru neplăcerile create abonaților, dar și participanților la trafic și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole