Marinar dispărut în Dunăre

Alertă la Galați! Un marinar în vârstă de 58 de ani a dispărut în Dunăre. Ultima dată, bărbatul a fost văzut pe o macara plutitoare. Poliţiştii au investigat cazul și au găsit pe puntea navei un fes şi o pereche de papuci.

Un marinar a dispărut duminică în Dunăre în zona Danei 46 din Portul Galați. Alerta a fost dată prin numărul unic de urgenţă 112, după ce colegul bărbatului a observat dispariţia acestuia.
La fața locului s-a deplasat o șalupă a Poliției de Frontieră Galați, însă căutările nu au avut niciun rezultat. În continuare, se fac căutări pe Dunăre.
Colegii marinarului au povestit poliţiştilor că, la pauza de masă, s-au adunat toţi în bucătărie. La un moment dat, bărbatul de 58 de ani a ieşit să arunce nişte resturi de pește şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au găsit pe puntea navei un fes şi o pereche de papuci. Pentru moment, oamenii legii iau în calcul ipoteza unui accident în urma căruia bărbatul ar fi căzut în Dunăre. În aceste zile, apa fluviului nu a avut mai mult de patru grade Celsius, iar şansele de supravieţuire ale marinarului sunt minime.
Bărbatul dispărut este din Brăila, are 58 de ani şi este angajatul unei companii cu activități în Port Bazinul Nou Galaţi. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Se fac cercetări și de către Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru a stabili dacă este vorba despre un accident de muncă.

Cele mai Accesate Articole