Gala JCI Constanța

La final de an toată lumea trage linie asupra activității desfășurate în tot acest interval. Așa s-a întâmplat și la Federația Junior Chamber International Constanța unde s-au întrunit toți colaboratorii acestei instituții în cadrul unei gale de recunoaștere.

Federația Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 și este alcătuită în prezent din mai multe organizații locale. Cu peste 300 de membri activi la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor, prin diferite activități, la dezvoltarea comunității. Pentru a putea realiza acest deziderat, JCI România crează parteneriate strategice pentru implementarea unor proiecte comune cu alte ONG-uri, fundații sau companii. După încă un an de muncă, JCI Constanța a organizat o gală în care a ținut să aducă mulțumiri fiecărui colaborator, membru și voluntar care și-a adus aportul în cadrul proiectului.
Un premiu special i-a fost înmânat și postului nostru de televiziune care în decursul timpului a promovat acțiunile de voluntariat.
Pentru anul 2019 membrii JCI promit aceeași implicare, mânați în continuare de dorința de a face mult bine oamenilor.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole