Preveniți incendiile! Pompierii avertizează că lemnul de brad este ușor inflamabil

Departamentul pentru Situații de Urgență sfătuiește românii să își ia câteva măsuri minime de siguranță atunci când împodobesc bradul de Crăciun.
Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, dar, pentru a avea parte de ele liniștite, lipsite de incidente, este important să prevenim situațiile nedorite.

Pompierii spun că lemnul de brad este ușor inflamabil, iar atunci când se usucă, el se aprinde și mai ușor.
”Urmăriți acest film informativ pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, uneori cu sfârșit tragic, și pentru a vă bucura de un Crăciun adevărat”, transmite Departamentul pentru Situații de Urgență.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Recomandări pe perioada sărbătorilor de iarnă
Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, dar, pentru a avea parte de ele liniștite, lipsite de incidente, este important este să ne luăm câteva măsuri minime de siguranță atunci când împodobim bradul de Crăciun. Pompierii spun că lemnul de brad este ușor inflamabil, iar atunci când se usucă, el se aprinde și mai ușor. Urmăriți acest film informativ pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, uneori cu sfârșit tragic, și pentru a vă bucura de un Crăciun adevărat.
Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Miercuri, 19 decembrie 2018

Cele mai Accesate Articole