Jaf armat într-o farmacie din Brăila

Jaf la o farmacie din Brăila. Un bărbat înarmat cu un cuţit a reuşit să fugă cu încasările, după ce le-a ameninţat pe angajate. Acesta nu a fost deocamdată identificat, pentru că a avut faţa acoperită în momentul atacului.

În doar un minut, un bărbat cu cagulă pe faţă şi cu un cuţit în mână a intrat într-o farmacie din cartierul brăilean Hipodrom. A ameninţat cele două farmaciste, care erau singure în interior, şi le-a cerut banii încasați peste zi.
Asistenta farmacistă care era lângă sertarul cu bani, cea spre care hoţul şi-a îndreptat cel mai mult atenţia este şi acum panicată. Femeia spune că totul a durat un minut.
Până la venirea poliţitilor, bărbatul a reușit să fugă cu aproape 900 de lei. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a-l găsi pe atacator, însă căutările decurg anevoios. Farmacia unde a avut loc tâlhăria nu are cameră de supraveghere, ci doar senzori şi rulouri metalice care acoperă totul la închidere.  Până în prezent, bărbatul nu a fost identificat, el având faţa acoperită în momentul atacului.
Locuitorii acestui oraș spun că nu se mai simt în siguranţă de ceva timp . În ultima vreme, în zonă au avut loc numeroase atacuri.
Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal pentru tâlhărie calificată.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole