Dar din dar, se face rai

Mâini înghețate de ger, dar copii fericiți. Zâmbete, colinde și copii în așteptarea lui Mos Craciun. Asta au găsit în satul Fântânele “Copii mari” cu vise marețe, voluntarii de la United Hands Romania. Tinerii au plecat la drum cu gândul de a împlini dorințe, de a vedea spiritul sărbătorilor pe chipurile micuților din acest sat.

Elfii lui Moș Crăciun, voluntarii de la United Hands Romania au desfășurat o acțiune amplă în acest weekend pentru două sute de copii din Fântânele, județul Constanța. Micuții au primit dulciuri și jucării de pluș, iar pentru cazurile sociale s-au pus la dispozitie haine, produse alimentare și de curățenie. Fiecare jucărie primită în dar are o poveste, iar fiecare copil are un vis.
Voluntarii din cadrul United Hands Romania au dat mână cu mână pentru a aduce magia sărbătorilor în inimile celor prezenți la activitate. Actiunea s-a desfășurat la școala din sat, locul unde cadrele didactice clădesc pas cu pas un viitor mai bun pentru elevi.
Misiunea organizatorilor nu se termină aici. Ei își doresc să investească în copii de azi pentru ca ei să poată ajunge liderii de mâine. United Hands Romania invită orice persoană interesată să se alăture în astfel de acțiuni.
Reporter: Isabela Boantă ; Imagine: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole