Șofer de autobuz, beat la volan

În Ajunul Crăciunului, un șofer angajat al firmei de transport în comun, din Brăila, nu s-a putut abține și a gustat din licoarea lui Bahus chiar înainte de a merge la serviciu. Pentru că autobuzul se deplasa sinuos, unul dintre călători s-a ridicat de pe scaun și a mers în față să vadă ce se întâmplă. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că șoferul abia mai putea să vorbească.

Deși era într-o stare avansată de ebrietate, un șofer de autobuz, s-a urcat la volan, fără să se gândească la faptul că îi pune în pericol atât pe oamenii pe care-i transportă, cât și pe cei aflați în trafic. Un călător a filmat scena și a sunat la 112, după ce șoferul a fost la un pas de a provoca un accident. Polițiștii i-au recomandat prin telefon pasagerului să încerce să oprească șoferul din a mai conduce autobuzul.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat o alcoolemie de 1,32 alcool pur în aerul expirat al șoferului. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost condus  la o unitate medicală unde i s-a recoltat sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei după care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole