Vacanță cu final tragic

Un tânăr din Constanța a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă. Bărbatul a plonjat aseară în apele Dunării, sub privirile rudelor cu care se întorcea de la munte. Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență l-au căutat ore în șir, însă fără niciun rezultat.

Era puțin trecut de ora 21.00 când cineva a sunat la 112 să anunțe că un tânăr s-a aruncat de pe podul Anghel Saligny din Cernavodă. Imediat s-au deplasat la fața locului mai multe echipaje de la pompieri și ambulanță precum și două șalupe de la Garda de Costă care au început operațiunile de căutare. Pentru că nu au avut prea multe informații cu privire la locul de unde a sărit tânărul aceștia au periat zona atât pe apă cât și pe uscat.
Tânărul care a decis să își pună capăt zilelor avea 23 de ani și fusese crescut de un unchi și o mătușă. Împreună cu ei și o nepoată de 5 ani se întorcea aseară de la munte. La un moment dat le-ar fi cerut să oprească mașina ca să își facă nevoile fiziologice. Numai că tânărul a profitat de neatenția lor și s-a aruncat de pe pod.
Doi scafandrii au căutat trupul tânărului în zona în care acesta s-ar fi aruncat, însă din cauza nopții au fost nevoiți să suspende operațiunile. Căutările au fost reluate în această dimineață.
Se pare că tânărul nu ar fi fost la prima tentativă de suicid. De data acasta el intrase în depresie după ce a rămas fără serviciu.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole