Bebeluș mort, găsit la gunoi

Descoperire șocantă a angajaților unei stații de sortare a deșeurilor de lângă București. Aceștia au găsit seara trecută, un bebeluş mort, chiar pe banda de sortare. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov. Anchetatorii încearcă să identifice acum pe mama bebelușului.

Duminică seara, angajaţii staţiei de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti-Vale au sunat la poliţie, după ce pe banda de sortare, printer gunoaie, au descoperit un bebeluş mort. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov.

”Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, câteva mame, dar şi şoferi de la staţia de sortare, pentru că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar acum este foarte greu de stabilit de unde a fost adus. De asemenea, doar după necropsie se va stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort”, a declarat Dragoş Paraschiv, prim-procuror adjunct al Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov.

După ce va fi facută necropsia, legiștii vor putea spune dacă este vorba sau nu de o pruncucidere, situație în care mama, dacă va fi identificată și gasită vinovată, riscă între doi și șapte ani de închisoare.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole