S-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubita

Sfârșit tragic pentru un bărbat din București. Acesta și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de la etajul al 15-lea al hotelului Intercontinental din Capitală.   Potrivit anchetatorilor, tânărul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor după o ceartă cu iubita, la telefon.  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Poliția Capitalei a fost sesizată marți seara că un bărbat s-a aruncat de la mare înălțime, dintr-o unitate hotelieră situată pe raza Sectorului 1 București.

”(…)Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul tânărului care s-a aruncat de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din Capitală. (…)”, informează Poliţia Capitalei.

Bărbatul se cazase la hotel cu puțin timp înainte de incident.  Potrivit anchetatorilor, tânărul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor după o ceartă cu iubita, la telefon.  Speriată, femeia l-a sunat pe tatăl băiatului, care a încercat să vorbească cu fiul său, însă acesta nu a mai răspuns. Bărbatul a sunat apoi la 112 Vrancea, care a direcţionat apelul către Ambulanţa Bucureşti.
Personalul hotelului a fost alarmat tot de către tatăl băiatului. Angajații instituției au mers în camera unde tânărul era cazat, dar au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă. Corpul tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Potrivit autorităților, bărbatul care s-a aruncat de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental avea 32 de ani, era din Alba Iulia şi lucra de peste zece ani ca informatician. Era angajat la o firmă IT din municipiu și se afla în București în interes personal.  Poliţia a preluat cazul şi a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole