Cadavrul unui bătrân, găsit într-o ladă frigorifică

Descoperire macabră în județul Alba. Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit într-o ladă frigorifică din locuința sa. Potrivit primelor informații, acesta a fost pus acolo de către fiul său, care acum este cercetat pentru profanare.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunţat de poştaş că nu a fost găsit la domiciliu când a mers să îi aducă pensia. Ultima dată, bătrânul a fost văzut de un vecin la începutul lunii decembrie 2018.  Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare şi se deplasa într-un scaun cu rotile.
Când au mers să verifice, fiul bărtânului le-a spus polițiștilor că tatăl ar fi plecat din localitate la o rudă. În momentul în care oamenii legii au examinat locuința, au găsit cadavrul bărbatului în lada frigorifică.

”Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în vârstă de 39 de ani, care le-a declarat polițiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator”, a transmis Poliția Alba.

Potrivit anchetatorilor, pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă. După efectuarea necropsiei va fi stabilită, cu exactitate, cauza morţii.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole