Hagi are nevoie de o nouă provocare

Într-un interviu oferit în urmă cu câteva zile canalului TV Digi Sport și preluat de gsp.ro, legendarul fotbalist român Gheorghe Hagi , actualmente conducător al Viitorului Constanța, nu s-a sfiit să declare că își dorește o nouă provocare, însă asta nu înseamnă neapărat o plecare de la clubul constănțean.
“Eu sunt cea mai fericită persoană din România. Am realizat ceva incredibil. Da, îmi doresc o nouă provocare. Vreau la mai bine, să fac mai mult. Îmi trebuie o motivație. Dar nu poți doar cu mintea, trebuie să ai și putere financiară. Vreau ca acest club să devină mai mare. Dacă nu se întâmplă asta, mergem înainte. Dacă va fi să plec, trebuie să las totul în ordine. Am avut multe oferte, chiar și de la naționale care au jucat la Campionatul Mondial. Nu m-am dus pentru că încă nu sunt pregătit să las clubul și să plec. Nu a fost momentul.”, a spus cel mai bun număr 10 din istoria fotbalului românesc.
În altă ordine de idei, Hagi a reamintit faptul că, deși a reușit să câștige Liga I cu o mână de puști crescuți la Academia sa, lăsând în urmă echipe precum FCSB sau CFR Cluj, nu toată lumea s-a grăbit să-l felicite pentru performanța sa, destul de greu de anticipat.
Vestea bună este că Hagi a spus din nou că se gândește la un proiect pe care ar putea să îl pună în practică alături de cumnatul sau Gică Popescu , o altă legendă a fotbalului din țara noastră, acest proiect fiind practic unul dintre motivele pentru care Hagi ar fi refuzat să plece în străinătate, atunci când a avut ocazia. De altfel, la Viitorul Constanța joacă și fiul lui Popescu, Nicolas, în vârstă de 16 ani acum.
În actualul sezon al Ligii I, Viitorul se află pe locul 5 înainte de ultimele etape, la o distanță considerabilă de liderul CFR-13 puncte, însă nimic nu este jucat deoarece, după cum probabil știți, punctele adunate de echipe de înjumătățesc în play-off, astfel că o serie de rezultate pozitive în partea a doua a campionatului intern poate plasa oricare dintre cele 6 echipe (ce vor evolua în play-off )pe prima poziție la finalul sezonului. Pe site-ul uneia dintre cele mai importante case de pariuri online din lume, unibet.ro , trupa lui Hagi este creditată cu șansa a 4-a la titlu în 2019, la o cotă de 21.00, primele 3 favorite fiind desigur CFR (cota 1.80), FCSB (cota 2.50) și U Craiova (cota 12.00).

Cele mai Accesate Articole