Scandal cu bate și săbii, la Craiova

Scandal de proporții într-un cartier din Craiova. Patru bărbați au atacat un şofer sub privirile mamei acestuia. Atacatorii aveau feţele acoperite cu fulare şi erau înarmaţi cu bâte şi săbii. Asta după ce, un incident asemănător a avut loc tot în cartierul Rovine, pe data de 24 decembrie, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni.

Scandalul a avut loc într-o parcare dintr-un cartier craiovean. Atacatorii, înarmaţi cu bâte şi săbii, se aflau într-un autoturism înmatriculat în Anglia. Potrivit victimelor, cei patru bărbați au coborât şi au început să lovească o mașină în care se aflau şoferul și mama acestuia. Disperată, femeia a reuşit să sune la 112.
Potrivit autorităților, bărbatul atacat nu a suferit răni grave și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  Un incident asemănător a avut loc tot în cartierul Rovine, în ajunul Crăciunului, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. O singură persoană a fost rănită, însă aceasta a refuzat internarea în spital.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole