Femei agresate la Constanța. Polițiștii au emis ordine de protecţie provizorii

Poliţiştii au emis noi ordine de protecție provizorii după ce au fost sesizați că trei femei din Constanța au fost agresate.
Astfel, sâmbătă 19 ianuarie a.c., ora 21.55, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanţa, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.
Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, concubinul femeii în cauză, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanţa, ar fi proferat injurii şi ameninţări asupra femeii cu scopul de a o agresa fizic.
Astfel, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul în cauză fiind evacuat din locuinţă.
La data de 20 ianuarie a.c., ora 00.25, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanţa, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.
Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, fiul femeii în cauză, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanţa, ar fi provocat conflictul deoarece nu ar fi primit o sumă de bani din partea părinţilor.
Astfel, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu conform procedurilor legale, tânărul în cauză fiind evacuat din locuinţă.
La data de 20 ianuarie a.c., ora 01.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Constanţa, despre faptul că la domiciliul său soţul a provocat un conflict.
Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a stabilit faptul că soţul femeii în cauză, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanţa, a agresat-o fizic.
Deşi poliţiştii au dorit să emită un ordin de protecţie provizoriu conform procedurilor legale, femeia în cauză a refuzat acest lucru.
În toate cele trei cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă in familie.
Sursa: Comunicat IPJ Constanta

Cele mai Accesate Articole