Accident mortal provocat de un șofer băut

Doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața și un altul a fost grav rănit, după ce mașina lor a fost spulberată de un autoturism pe drumul naţional 22, care leagă Constanţa de Tulcea. Vinovat de tragedie este un şofer băut care a intrat pe contrasens într-o curbă și a lovit maşina în care se aflau tinerii.

Când pompierii de la descarcerare au ajuns la locului accidentului, au gasit o imagine cumplită, de coșmar. Doua mașini erau răsturnate pe câmp, iar una dintre ele era de nerecunsocut. Prinsese înăuntru doi tineri care nu mai dădeau niciun semn de viață.
Accidentul s-a petrecut pe duminică dimineața pe DN22 Constanța-Tulcea, între localitățile Palazu Mic și Cogealac. O mașină de teren cu număr de Constanța a ratat o curbă și a pătruns pe contrasens. Autoturismul pe care l-a ciocnit violent, n-a avut nicio șansa, iar doi tineri de 18 ani aflați înăuntru au murit pe loc.
Șoferul vinovat a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice iar apoi la Poliție pentru audieri.
Astăzi, șoferul vinovat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pe numele lui, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, vătămare corporală din culpă și conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole